INTREBARI FRECVENTE

Oricine doreste sa incerce acest job ar trebui sa vina mai intai la un interviu inainte sa decida daca poate sau nu sa il practice. Noi consideram ca oricine are o sansa si ca totul tine foarte mult de training, atitudine si ambitie. In cadrul interviului ti se explica pe larg ce presupune acest job si ceea ce trebuie sa faci, iar daca problema ta este nuditatea, putem sa iti prezentam partea de NON-ADULT in care se pune accent pe discutii.

In studioul nostru vei invata ca cheia succesului este discutia cu un membru si ca nuditatea este doar o optiune. Orice model poate sa piarda hainele in cateva secunde, dar nu orice model poate mentine o discutie privata de mai multe ore.

Din proprie experienta, modelele incepatoare sunt reteta succesului. In primul rand pentru ca te putem invata totul de la zero, ca la carte si pentru ca nu vii deja cu un bagaj de cunostinte eronate sau cu impresii neplacute din alte studiouri.

Sunt doua mari optiuni in videochat. Partea de adult da sansa membrului de a te cunoaste in mod complet si ii ofera optiunea de a te vedea in ipostaze intime; tocmai faptul ca daca isi doreste, te poate vedea si in intimitate va atrage incasari mai mari.

Partea de non adult este o zona de suflet in care discutiile pot atinge orice subiect doresc partenerii si care la da ocazia sa se cunoasca mult mai bine.

Alegerea iti apartine, iar noi suntem aici sa te indrumam catre zona care ti se potriveste cel mai bine. Daca esti o persoana timida cu cunostinte avansate de Limba Engleza, iti recomandam sa incerci zona de non-adult pentru ca sunt multe persoane dornice de o discutie intima.

Privatul este o sesiune platita de catre membrul care isi doreste timp special doar cu tine. In functie de zona in care decizi sa lucrezi, adult sau non adult, aceasta sesiune presupune discutii si diverse alte lucruri intime sau nu, in functie de ceea ce cei doi parteneri decid sa faca impreuna si tocmai de accea, echipa Joy iti va personalize profilul cat mai bine pentru ca membrii care te viziteaza sa stie exact ce fel de privat pot avea cu tine.

Noi nu credem in penalizari. Am avut contact cu modele venite din studiouri in care penalizarile erau masuri extrem de frecvente si uneori nu se stia nici macar motivul penalizarii.

Noi consideram ca veniturile tale reprezinta efortul tau si ca nu avem dreptul sa il ajustam in defavoarea ta prin penalizari. Fiecare model lucreaza pentru a isi creste incasarile, motiv pentru care este direct in interesul personal sa isi respecte munca si locul de munca .

Suntem o firma inregistrata in Romania si suntem platitori de taxe si impozite. Modelele noastre au contract de munca pe perioada nedeterminata de timp si beneficiaza de asigurare medicala si contributii pentru pensie, ca orice alt angajat de pe teritoriul Romaniei.

Plata se efectueaza zilnic sau la doua saptamani. In cazul in care alegi plata la doua saptamani, spre deosebire de alte studiouri, la noi nu vei primi primii bani dupa o luna si jumatate, ci chiar la incheierea perioadei. Daca incepi pe data de 1, primul salariu il vei lua pe data de 16 a aceleiasi luni, deci nu vei astepta prea mult timp pentru primul salariu.

Tara de provenienta este blocata pe toate site-urile cu care vei lucra. In cazul in care ai rude sau prieteni in alte tari si acestea pot fi blocate pentru siguranta ta.

Foarte importanta in acest domeniu este confidentialitatea. Pentru ca acest lucru sa fie complet, si tu contribui activ la pastrarea ei prin faptul ca nu divulgi nickname-ul cu care lucrezi si nu dai detalii despre munca ta cunoscutilor mai putin apropiati.

Suntem un studio exclusiv feminin, motiv pentru care nu acceptam baieti. Lucrul la cuplu nu este legal si nu ne asumam nimic din ceea ce poate fi incadrat ca fiind penal din punct de vedere juridic. Lucrul in doi presupune atingeri contra cost, deci legea incadreaza aceasta activitate la prostitutie. Prostitutia nu este legalizata in Romania.

Noi consideram ca fizicul nu este un criteriu de selectie, dar un aspect ingrijit este necesar. O femeie cocheta, atenta la detalii, coafura si tot ceea ce tine de aspectul unei femei ingrijite, sunt criterii care pot aduce succesul sau insuccesul unui model.

Membri au gusturi si preferinte diverse, deci nu conteaza foarte mult daca esti o femeie cu forme sau o femeie foarte slaba. Noi incurajam modelele sa se foloseasca de personalitatea lor in atragerea membrilor si le invatam sa foloseasca atitudinea ca principal factor in munca lor. De asemenea, orice persoana peste 18 ani poate incerca acest job.

Lucram cu site-uri consacrate, cu trafic constant de membri, pe care le-am studiat de-a lungul activitatii noastre.

Ne adaptam cererilor modelelor in cazul in care acestea prefera un anumit site, insa nu inainte de a verifica daca site-ul respectiv indeplineste criteriile noastre de selectie.

Incurajam modelele sa nu acceseze mai mult de 3 site-uri pentru ca din experienta am constatat ca un model nu poate acorda atentia necesara tuturor membrilor posibil platitori de pe mai multe site-uri si ca este mult mai important sa promovam calitatea si nu cantitatea.

Sunt studiouri care lucreaza cu pachete de 10 site-uri in acelasi timp, insa cu siguranta nu aceasta este cheia succesului. Acest tip de lucru inseamna oboseala excesiva, atentie minima fata de membrii, riscul de a pierde foarte multi bani pentru ca te concentrezi pe un site cu potential foarte mic si lista poate continua.

Un model incepator care respecta informatiile primite de la trainer si care are cunostinte medii de Limba Engleza si pentru care seriozitatea si ambitia sunt primordiale, va realiza in prima luna venituri de aproximativ 2 500 lei NET. Bineinteles ca aceasta suma este orientativa si ca un model poate castiga si dublul acestei sume in prima luna.

Intr-adevar, acesta este un job care iti permite sa iti achizitionezi vacante de lux, o masina si o casa, insa asta nu se va intampla peste noapte. Doar simplul fapt ca esti online nu iti garanteaza succesul. Acesta vine odata cu munca, cu persevereta, ambitia, si doar in conditiile in care noi ca echipa lucram impreuna pentru ca tu sa devii un brand. In 3-4 luni, un model poate incasa si 20 000 lei NET. In orice caz, In acest domeniu, nu exista o limita a incasarilor. Orice este posibil.

Drumul parcurs de un model de succes inseamna ambitie, respectarea indicatiilor din training, imbunatatirea permanenta a cunostintelor de Limba Engleza, investitii in aspectul fizic si in tinute. Orice investitie este rasplatita online.

Joy Studio nu ofera cazare in cadrul studiourilor noastre de videochat din Bucuresti, dar te putem ajuta cu plata la zi sau saptamanala pentru a te putea descurca singura si pentru a iti putea achita chiria si cheltuielile personale.

Studiourile Joy fac angajari pentru videochat pe baza cartii de identitate, iar site-urile cu care lucram cer un act de identitate, buletin sau in cazuri rare, pasaport.

Joy Studio, studio de videochat, se afla in Bucuresti si are doua locatii in zona Stefan cel Mare. Interviul se programeaza telefonic si se sustine in una din locatiile noastre, cu colega noastra, Specialist Resurse Umane. In cadrul interviului ti se va explica modalitatea noastra de lucru, ti se va prezenta studioul si ti se va raspunde la orice intrebare. Ne dorim sa iti oferim toate informatiile inclusiv despre modul in care noi facem angajari, partea legala si financiara a unui studio de videochat.

Joy Studio este un studio exclusiv feminin, suntem doar fete si ne dorim sa pastram intimitatea si confortul fiecarui model in parte. Nu facem angajari de baieti pe nici una din pozitiile disponibile in cadrul studioului.